Gedaan met de papieren rompslomp en tijdrovende telefoongesprekken. Onze software is ontwikkeld om jouw werk makkelijker te maken:

  • Je hoeft geen taken meer te sluiten om een andere te beginnen
  • Je kan ook van thuis werken op je tablet
  • Het platform is beter afgestemd op de verschillende touroperators

Zo geef je sneller een boeking in en rond je zonder problemen een volledige reservatie af.

Overal bereikbaar

Je logt in met je persoonlijke gebruikersnaam. Je bent niet meer gebonden aan 1 pc en je hoeft geen activatie meer uit te voeren voor de pc waarop je BTN4U wenst te gebruiken. Boek een accommodatie op kantoor, beheer een offerte op weg naar een klant of check vluchten en werk van thuis.

Vanaf nu kan je echt overal werken.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij dit nieuwe online boekingsplatform werk je in een uniform en gecontroleerd boekingsproces. Werk in 1 zoekscherm met criteria voor transporten en accommodaties, gebruik de flexibele tripconfigurator en het uitgebreid offertebeheer.

Zo werk je veilig én snel.

Verschillende taken in 1 keer

Vanaf nu werk je in verschillende tabbladen tegelijkertijd en behoud je steeds maximaal het overzicht over je werk. Gedaan met "nieuw scherm" om aan een andere taak binnen BTN4U te beginnen. Switch snel tussen het beheren van een offerte, het boeken van een accommodatie en het checken van verschillende vluchten of beschikbare plaatsen.

Schakel snel tussen alle tabbladen en werk efficiënt.

Live support

We maakten het nieuwe platform makkelijk in gebruik en je kan een online training volgen die je alle mogelijkheden kort uitlegt. Uiteraard kan je ons steeds support [at] btn4u [dot] be (contacteren) bij vragen of wanneer je hulp nodig hebt bij het gebruik van het platform op het nummer +32 2 704 49 92

Bij vragen krijg je meteen een persoonlijk antwoord of helpen we waar nodig.