BTN4U, hét online boekingsplatform van de reissector in België, maakt het opvragen van reis- en vakantie-informatie nog makkelijker.

Van beschikbare accommodaties checken tot offertes opmaken

Aan de lancering van ons online boekingsplatform ging een pilootproject vooraf. Tijdens deze testfase konden een aantal reisbureaus het platform uittesten. Dankzij dit platform konden de pilootbureaus reeds ervaren hoe men op een makkelijke manier reizen boekt voor klanten: van het checken van beschikbare accommodaties tot het maken van voorstellen. Het complete boekingsproces gaat een stuk sneller.

Jouw persoonlijke gebruikers-ID

Na een succesvolle proefperiode kan binnenkort elk reisbureau gebruikmaken van dit platform. Uniek aan onze software is de gebruikers-ID. Een gebruiker kan nu inloggen via zijn of haar eigen ID. Hierdoor werk je efficiënt op verschillende toestellen thuis, op kantoor of zelfs onderweg.

Kom langs en ontdek

Benieuwd naar wat we jou te bieden hebben? Op de Jetair Insights beurs stelden we ons nieuwe platform reeds voor aan het publiek. Ook in november en december zullen we onze toepassingen voorstellen op de Thomas Cook Dine ’n Meet beurs en op 10 & 11 december vind je ons op de BTExpo.

Kom ons bezoeken, we vertellen je graag meer over het BTN4U platform.